Меню   Пошук
НФК "Бурштин" підсумок осінньої частини сезону 2017

Перед початком сезону команду поповнили декілька новачків, на яких дуже сподівався головний тренер. Стартував Бурштин із принципового матчу НФК"Бурштин"- ФК"Тепловик" на власному полі. Це був один із небагатьох матчів, які сподобались. Весь матч Бурштинці володіли ініціативою, створили безліч моментів, і таку бажану перемогу приносить новачок команди Пштир Р.

Позитивної оцінки заслуговують також матчі проти ФК"Турка" на виїзді та ФК"Калуш" вдома. В обох ситуаціях добре спрацювала захисна тактика з націленістю на контратаки. Однак, застосувати цей прийом в інших матчах, особливо домашніх, відверто проблематично. Явно відчувається криза тактичних варіантів – немає побудови домашньої гри, коли потрібно вести гру та атакувати, а не відсиджуватись у захисті.

Однак, Володимир Рудницький, схоже, є прихильником надзвичайно обережної гри і надає перевагу втримуванню результату. У матчі із ФК"Вихор"Ямниця така тактика призвела до втрати перемоги. Відверто володіючи перевагаю, Бурштинці вели 1-0, Дві прикрі помилки і два пропущених гола. У матчі із ФК"Бескид" знову довелося спостерігати відверту невезучість, та відсутність забивного форварда.

Окремі поєдинки відверто розчарували.У матчі проти"Нафтовика" Бурштинці геть нічого не змогли продемонструвати. Домашня поразка 1-3. Перше в сезоні Галицьке дербі, завершилось нулями на табло. Настрій та бажання було помітно у матчі з фк"Битків", але уже зі старту довелося відігруватися , Упідсумку бойова нічія 1-1. Бліда та академічна гра, де більше уваги приділяється захисту, не сприяє великій кількості глядачів на трибунах. Нормою для Бурштинського стадіону "Енергетик” стала цифра від 500-1000 відвідувачів.

Позитивно можна оцінити нашого воротаря Андрія Бендера Досвідчений голкіпер частенько рятував команду, а також доволі грамотно керував обороною. В тих матчах, де на воротах стояв Андрій, захисники діяли дуже впевнено, маючи за спинами надійного партнера.

В команді відчувається недостатність кваліфікованих гравців.

Позиція у турнірній таблиці після 11 турів – єдине, що тішить на даний момент. 7 позиція, яку зараз займає команда,зимою тренерському штабу слід добряче попрацювати. Зокрема, актуальними видаються наступні завдання:

  1. Підсилення команди.
  2. Пошук забивного форварда.
  3. Кадрова чистка.

Тож на завершення хочеться побажати команді міцного здоровя, та в другому колі бути в трійці серед призерів чемпіонату .