Меню   Пошук
ФК "Минай" абсолютний чемпіон вищої ліги Закарпаття
У загальному заліку, тобто за сумою очок, набраних дорослим і юнацьким складами, вищеназваний клуб не мав собі рівних.

Отже, «Минай» може записати до свого активу ще один титул. І хай він неофіційний, але все ж, переконаний, приємний для клубу. Тим паче, що перемогу здобуто в упертій конкурентній боротьбі – лише на 4 очки вдалося випередити минулорічного абсолютного чемпіона (за таким же показником) – ФК «Севвлюш». Отож у виноградівців 2 місце.

Треті, доволі впевнено вигравши «бронзу», – іршавці. Вони хоч відстали на 21 очко від «Севлюша», але й на 13 пунктів випередили полянців, котрі четверті.

Після призової трійки наступні чотири колективи розташувалися доволі «кучно» – найбільший розрив лише в два очки або ж узагалі кількість балів однакова. Мова про полянців, середнянців, ужгородці і рахівців.

Дещо нижче розташувалися відповідно «Вільхівці» й «Оболонь», розрив між якими тільки 2 очки, а замикає «турнірку» одноосібно «Боржава».

Загалом більшість колективів продемонстрували стабільні виступи – і юнаки, і дорослі набрали приблизно однакову (принаймні спів ставну) кількість залікових пунктів. Притому в минайців, виноградівців, полянців та ужгородців ця стабільність ще й принесла більшою чи меншою мірою, та загалом високий результат.